Schijnbare Chaos: Misschien Wordt het Zo Eenvoudiger?

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Comments

 1. Belia says:

  Ha Frank,

  Wat een fantastisch mooi idee om een app te maken die tuiniers helpt tot schijnbare chaos te komen! Natuurlijk is iedere tuin anders, ook met zo’n app zul je als tuinier moeten kijken hoe het uitpakt en zo leren. Maar ben met je eens; zoiets gaat geweldig helpen om het toe te gaan passen!
  Ik ben zelf een ervaren tuinier, snap de enorme voordelen in plaagbestrijding en dan toch merk ik de aarzeling om alles door elkaar te zetten. Ik overzie de gevolgen onvoldoende, dat is het denk ik.
  Ik ben er zo’n voorstander van, zou bereid zijn voor de app te betalen. Of een bescheiden bijdrage in de financiering te doen. Zie het maar als een soort crowdfunding. (Dan kan de app voor anderen gratis beschikbaar zijn.)
  En wie weet kunnen de ervaringen met de door de app gegeven adviezen weer input leveren om ‘m te verbeteren?

 2. elke hoogers says:

  super idee!!
  kan niet wachten tot hij er is

 3. Pauline Timmer says:

  Hai Frank,

  Mijn zoon (web developer) zou wellicht iets voor je kunnen betekenen. Hij heeft hier zelf al een email over gestuurd anderhalve week geleden, maar het lijkt erop dat niet alle mail bij jullie aankomt???

  • Dag Pauline,

   alle mail komt aan denk ik, maar ik heb enkele mensen aangeschreven die iets hadden doorgestuurd.

   Ik wacht nog op een reactie voordat ik naar de anderen ook iets doorstuur.

   Alleen laat de reactie soms iets langer op zich wachten zodat het versturen van de tweede reeks mails iets langer duurt.

   Ik laat zeker deze week nog iets horen 🙂

 4. Hoi Frank
  Ik ben toevallig op je blog gestuit, ik denk toen ik op zoek was naar manieren om mijn ‘natuurlijke tuin’ volgend jaar beter aan te pakken (want dit jaar was enfin is mijn eerste jaar en ik ben dus nog volop in de leerfase). Zo’n app interesseert mij als tuinder zeker wel want ik heb nog heel wat vragen bij je ‘Schijnbare Chaos’ methode. Tot het zover is, heb je misschien een plan van ho je tuin er dit seizoen bij lag? Ben ik wel nieuwsgierig naar, want ik ben alvast bezig aan mijn plan voor volgend seizoen 🙂
  Ik werk toevallig bij een webdesignbedrijf, we hebben heel wat ervaring in het wereldje dus, misschien kunnen wij je verderhelpen als je nog niemand zou gevonden hebben? Ik gaf onze website hierboven in, kan je eens een kijkje gaan nemen.
  Intussen ga ik verder grasduinen in je artikels, volgens mij heb ik het afgelopen uur al meer bijgeleerd hier dan uit eender welk ecologisch handboek 🙂 🙂

Speak Your Mind

*