Schijnbare Chaos: De Enige Juiste Manier Van Combineren!

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Comments

 1. rob brandon says:

  uw video schijnbare chaos eindigt midden in een uitleg. Is er een vervolg op?

  • Het vervolg staat verspreid in verschillende artikels op mijn blog, even zoeken op combinatieteelt en schijnbare chaos moet je al wat artikels opleveren.

   In onze cursussen wordt ook altijd dieper ingegaan op deze manier van combineren en ooit komt er ook nog een boek aan hierover 🙂

 2. Lucienne Peeters says:

  helemaal geen video!

 3. Claudia Degroote says:

  Dag Frank,

  Wij proberen deze aanpak ook in de moestuin, maar hebben het in de praktijk vooral met de koolsoorten nog lastig. In het begin staan broccoli en spruitjes nog goed verstopt tussen rucola, radijsjes, stinkertjes … Naarmate ze groter worden en het moment om te oogsten nadert, zie ik ze echter overal bovenuit torenen, en de koolwitjes zien dit natuurlijk ook. Welke groenten gebruiken jullie om bijvoorbeeld spruitjes te verstoppen?

  Alvast hartelijk bedankt!

Trackbacks

 1. […] kan er hier meer over lezen: Schijnbare Chaos. Naast een speciale manier van combineren werken wij ook met organische lijnen om te zaaien en te […]

Speak Your Mind

*