Enkele Interessante Video's op een Rijtje

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Comments

 1. Geert says:

  Best Frank,

  Het lijkt me heel interessant, maar mijn Engels is niet zo goed om hier iets mee te kunnen.

  Maar ondanks dat vind ik het heel goed dat je dit allemaal doorgeeft.

  Groeten, Geert.

 2. AnnS says:

  Ik heb onlangs cowspiracy gezien (had eerder Eating Animals van Jonathan Safran Foer gelezen om mijn vleesconsumptie heel serieus terug te dringen). Cowspiracy heeft me ook over mijn zuivelconsumptie doen nadenken, maar om dat drastisch te minderen ga ik toch nog iets meer werk hebben. Ben wel vol goede moed gestart. Voor mij is het ook echt wel een aanrader, die documentaire! Ben benieuwd om de andere die je beschrijft te gaan bekijken:-)!

Speak Your Mind

*