De Inschrijvingen Voor Online Cursus ‘Groenten Kweken’ Gaan Open

De Inschrijvingen Voor Online Cursus 'Groenten Kweken' Gaan Open

De Inschrijvingen Voor Online Cursus ‘Groenten Kweken’ Gaan Open

Het is ondertussen al de derde jaargang van de Online Cursus ‘Groenten Kweken’. Als reactie op de vele aanvragen voor de jaarcursus van mijn ouders heb ik in 2013 het idee gelanceerd om een online jaarcursus op te starten. Velen onder jullie hebben toen zeer enthousiast gereageerd en de inschrijvingen waren toen immens.

Ondertussen zijn we bijna twee jaar verder en loopt de huidige jaarcursus op zijn einde. Het was al de tweede keer en elk jaar kan ik verder bouwen op vorig jaar. Hierdoor zullen de lessen uitgebreider en vollediger zijn, met hier en daar een extra bonus. Ook komt er meer interactie doordat er regelmatig online presentaties zullen zijn, een mooi woord hiervoor is webinars.

Extra informatie

Ik heb ondertussen een aparte site gemaakt met wat extra informatie over de online cursus.

Hierin wordt het waarom, wat en hoe beantwoord. Indien er nog onduidelijkheden zijn of wanneer u zich afvraagt of de cursus wel geschikt is voor u heb ik slechts 1 advies: stuur mij een mailtje.

Een voorbeeld

Om een idee te hebben wat je elke 2 weken krijgt opgestuurd als les, heb ik de eerste les online gezet.

Opgelet!

Het is niet de volledige eerste les, enkel de inleiding, maar het geeft u een idee wat je kan verwachten. De links naar de verdere uitleg werken nu niet, maar als je in de cursus zit uiteraard wel 😉 .

Bekijk de eerste les hier: Les 1: Organiseren van de tuin

Ik vraag een engagement van u!

Vergis u niet! Het is effectief een jaarcursus en wanneer u zich inschrijft, geeft u mij toelating om u een jaar lang ‘lastig te vallen’ ( :-) ) en te overspoelen met informatie over natuurlijk tuinieren. De cursus vraagt een serieuze inspanning van mij, maar dan verwacht ik ook een stevig engagement van u terug.

Lees de informatie goed door, denk even na over het inschrijvingsgeld (104 euro) en beslis dan of u wilt meedoen. De inschrijvingen beginnen vandaag en lopen tot 30 september. Eens de cursus begonnen is , worden de inschrijvingen afgesloten en is het niet meer mogelijk om de cursus te volgen.

Twijfelt u nog? Bekijk dan snel de extra informatie over de Online Jaarcursus: Waarom, Wat en Hoe?

Bent u al zeker van uw deelname? Schrijf u dan hier in: Inschrijven Online Cursus.

Tot binnenkort op de cursus!

 

PS: Heb je iemand uit je vriendenkring, buurttuin of familie die misschien ook geïnteresseerd is in het leren natuurlijk tuinieren? Aarzel dan niet om ze op de hoogte te brengen van mijn cursus! Hoe meer mensen natuurlijk leren tuinieren, hoe beter en hoe sneller we veranderingen kunnen afdwingen!

 

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Comments

 1. Wouter Van Gucht says

  Beste Frank,

  Dit komende jaar is het voor mij onmogelijk om zoveel tijd in m’n tuin te steken. Je blog volg ik zo goed mogelijk en haalde daar reeds vele ideeën voor m’n tuin. Maar het is duidelijk dat het onvoldoende is om inzicht te verkrijgen in het biotoop van de (groenten)tuin en een zekere methodische aanpak te verkrijgen. Ik hoop dan ook een van de volgende jaren deze cursus te kunnen volgen.

  Met vriendelijke groet en alvast bedankt

  Wouter

 2. Marie Louise says

  Hallo Frank,
  Ook ik zou je on-line cursus wel willen volgen, maar weet dat ik de komende maanden minder tijd in mijn tuin kan steken dan ik zou willen. Ik hoop dat je volgend jaar deze cursus opnieuw aanbiedt. Je blog lees ik regelmatig met genoegen en steek daar het een en ander van op en confronteert me regelmatig met mijn gebrek aan kennis en dat is dan ook weer een uitdaging.
  Groet,
  Marie Louise

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.