Yggdrasil Traditie: 1 Mei is KruidenVerkoopdag!

Tradities zijn er om in ere te houden, en 1 van de Yggdrasil-tradities is de Kruidenverkoopdag op 1 mei. Elk jaar wordt het drukker en drukker, voor dit jaar hebben we meer ingepot dan andere jaren, dus we zijn goed voorzien :-).

Vorig jaar is het seizoen heel vroeg gestart en hadden we heel veel éénjarigen te koop. Dit jaar is het lang koud gebleven en er zullen minder soorten éénjarigen ingepot zijn. Maar planten zoals NZ-spinazie, melde, rucola, … hebben we al staan! Het aanbod is heel divers!

Tot het assortiment behoren de klassieke kruiden maar ook minder gekende kruiden, eetbare bloemen, doorlevende groenten en een aantal bessenstruiken. Het gaat vooral om planten die thuishoren in een zelfvoorzienende en dus eetbare tuin. Hiertoe behoren uiteraard ook medicinale kruiden.

Verder zal er ook plantgoed te koop zijn van kolen, tomaten, paprika’s, sla, …. Ook een beperkt aanbod van zaden van De Bolster is verkrijgbaar.

De Kruidenverkoopdag begint om 10u en loopt door tot 17u ’s avonds. De tuin is vrij te bezichtigen, u kunt door de kruiden en het kleinfruit struinen, wij zijn aanwezig en staan ter uwer beschikking :-). U kunt al uw vragen op ons afvuren, als we kunnen zullen we ze beantwoorden!

Kruidenverkoopdag op 1 Mei

 

 


Volgende Stap?

Schrijf u in voor email updates, zo wordt u automatisch op de hoogte gehouden van elk nieuw bericht!

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Comments

  1. marc defraye says:

    ik weet dat u een sterk voorstander bent van het gebruik van gesteentemeel. Dit is echter moeilijk verkrijgbaar wordt in tuincentra bij ons aangeboden in kleine verpakkingen voor een hoge prijs. is het niet mogelijk op uw opendeurdag een vooraadje gesteentemeel aan te bieden, eventueel op voorhand te bestellen. door samenaankoop kunnen we misschien interessantere prijzen bekomen ?

    grts marc

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.