Workshop Levende Bouwsels

Het (drukke) tuinjaar loopt op zijn einde en ook onze activiteiten zijn bijna afgelopen. Gisteren hadden we onze laatste rondleiding van het jaar, binnen 2 weken hebben we ook onze laatste workshop van het jaar.

Workshop ‘Levende Bouwsels’

Door de drukte in de tuin en het opstarten van de online cursus ‘Groenten Kweken’ was ik het eigenlijk bijna vergeten :-), maar elk jaar organiseren we een cursus ‘Levende Bouwsels’. In deze cursus worden er verschillende voorbeelden getoond waardoor u uw snoeiafval kan omtoveren in nuttige onderdelen van uw natuurlijke tuin.

Ook gaat u in de praktijk aan de slag moeten. Wij hebben al vele jaren verschillende bouwsels staan zoals een tipi, een huisje, een labyrint en een draak. Verschillende hiervan waren wat misgroeid en te groot geworden, deze hebben we dan ook vorige winter tegen de grond afgezaagd. Ondertussen staan er zeer veel nieuwe scheuten op, klaar om opnieuw gevlochten te worden tot een indrukwekkende draak of tipi of …

Lijkt het je iets om zelf ook je snoeiafval op een nuttige manier te hergebruiken, kom dan langs op onze workshop!

Meer info: Workshop ‘Levende Bouwsels’

 


Volgende Stap?

Schrijf u in voor email updates, zo wordt u automatisch op de hoogte gehouden van elk nieuw bericht!

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.