Wisselteelt, Combinatieteelt of toch iets Anders?

Wisselteelt, Combinatieteelt of toch iets Anders?

Wisselteelt, Combinatieteelt of toch iets Anders?

Het is iets wat boeren blijkbaar niet bezighoudt, want ze zetten jaren na elkaar enkel mais of bieten. Maar bij tuinders die geen sproeimiddelen willen gebruiken is teeltwissel en combinatieteelt een veelbesproken onderwerp. Het is de manier bij uitstek om plagen, ziektes en uitputting van de bodem te voorkomen.

Maar er zijn ook verschillende nadelen verbonden aan de klassieke wissel- en combinatieteelt. Op Yggdrasil hebben we door de jaren heen een systeem uitgewerkt dat veel eenvoudiger werkt, dat veel flexibeler is en bovendien ook veel natuurlijker is!

Het is het systeem Schijnbare Chaos, wat iedereen die er kennis mee maakt toch heel enthousiast maakt.

Absolute nummer 1

Het is met grote voorsprong het meest gelezen en gedeelde artikel op mijn blog! Terwijl de nummer 3 en 2 respectievelijk 1569 en 1984 keer gelezen zijn, werd onze winnaar maar liefst 4796 keer gelezen, wat duidelijk aangeeft dat het combineren van planten op een nieuwe, andere manier toch wel aanspreekt.

Lees onze gouden medaille hier nogmaals, want de kans is heel groot dat u het al gelezen heeft :-): 4 Basisprincipes om Alles Probleemloos te combineren.

 


Volgende Stap?

Schrijf u in voor email updates, zo wordt u automatisch op de hoogte gehouden van elk nieuw bericht!

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.