We Hebben Hard Gewerkt Tijdens de Vrieskou!

[mashshare]

We Hebben Hard Gewerkt Tijdens de Vrieskou!

De afgelopen weken was het niet zo’n ideaal weer om in de tuin te werken, en dan zou je denken dat ik het rustig aan doe en wat vakantie pak. Maar niets was minder waar de afgelopen weken, we hebben bij Yggdrasil juist heel hard gewerkt. Wel niet buiten, maar binnen 🙂 .

Sinds ongeveer één jaar zijn wij erkend als opleidingscentrum voor permacultuur en hier willen wij ook echt werk van maken. De winterlezingen zijn een begin, de lesgeversopleiding is er ook een belangrijk onderdeel van.

Doordat er steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in permacultuur en alles wat ermee te maken heeft, krijgen we steeds meer mensen over de vloer en worden er meer activiteiten georganiseerd. Onze huidige ontvangstruimte is hierdoor een beetje te klein aan het geworden, daarom hebben we besloten om de bovenste verdieping helemaal af te werken en in te richten als zaal voor lezingen, cursussen en workshops.

Eerst isoleren

We zijn uiteraard begonnen met isoleren, daarna hebben we de volledige ruimte afgewerkt met houten platen. Er moest ook een valse muur komen als afscheiding tussen de ontvangstruimte en het leslokaal, er komt een kachel waarvan de schoorsteen al voorzien is en er moest uiteraard ook een beamer en een projectiescherm worden voorzien.

Op de onderstaande foto’s kan je het voorlopige resultaat zien, de ruimte is ondertussen bijna volledig af. Nog enkele dingetjes afwerken en dan kan er volop geverfd worden zodat de ruimte na de zomer gebruikt kan worden 🙂 .

Het resultaat

Lezingen

Het is voornamelijk voor de winterlezingen dat we deze ruimte voorzien hebben. We doen dit nu al enkele jaren en merken dat er steeds meer interesse is voor dit aanbod aan informatie. Wil jij ook eens langskomen op een lezing?

De komende weken zijn de volgende lezingen en activiteiten gepland: Lezingen en activiteiten bij Yggdrasil.

 


Volgende Stap?

Schrijf u in voor email updates, zo wordt u automatisch op de hoogte gehouden van elk nieuw bericht!

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Comments

  1. Frank,

    Prachtig ! Nog 3 weken de tijd om te schilderen, dus tijd zat 😉

    Kurt

  2. Wat ik mis is hoeveel aangenamer het klimaat is geworden binnenshuis! Je strijdt niet alleen tegen de kou maar zomers ook tegen de hitte. 🙂

Trackbacks

  1. […] bij Yggdrasil, dit jaar waren ze tot nu toe bijna allemaal volzet. Dat is ook de reden waarom we druk bezig zijn met verbouwingen om onze zolder om te toveren tot een nieuw […]

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.