Video: Tijm en Smeerwortel op de Juiste Manier Behandelen

[mashshare]

Video: Tijm en Smeerwortel op de Juiste Manier Behandelen

Er is altijd heel veel te leren in een moestuin, elk jaar leer je al heel veel bij door het zelf te doen. Maar sommige dingen zijn niet evident, weten weinig mensen en/of lees je nooit in een tuinboek.

En iets lezen of foto’s bekijken is ook niet zo duidelijk als iets uitgelegd krijgen. Omdat het niet mogelijk is om iedereen op Yggdrasil van alles uit te leggen, ga ik proberen om regelmatig(er) korte video’s te plaatsen die je vooruit zullen helpen.

Vandaag zijn er 2 korte video’s met praktische tips over het vermeerderen en verjongen van 2 soorten planten.

Smeerwortel

Ik heb ooit als eens een foto-reportage gewijd aan het vermeerderen van smeerwortel, maar misschien dat het in een video, met uitleg, nog duidelijker is 🙂 !

Tijm

Wat heel veel mensen niet weten, maar wat enorm belangrijk is bij tijm, is dat je deze bijna jaarlijks moet verplanten. En niet zomaar verplanten, maar op de juiste manier 🙂 . Het zorgt ervoor dat je tijm niet verhout en mooi jong blijft.

 

 


Volgende Stap?

Schrijf u in voor email updates, zo wordt u automatisch op de hoogte gehouden van elk nieuw bericht!

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Comments

 1. Wauw, video’s zijn echt interessant. Voor mij alleszins veel duidelijker dan gewoon de uitleg lezen:-)!

  Bedankt, Frank.

 2. Bedankt voor de goede tips Frank! Mijn tijm verhoutte enorm maar nu snap ik wat ik moet doen om dat de te voorkomen. Eigenlijk heel simpel dus, net als in de natuur 😉 flink korthouden
  Ik ben een beetje huiverig om smeerwortel te planten, wortelt dat zich niet enorm uit?

 3. Klaas Ferbeek says

  L.S.
  Wilde video Tijm en smeerwortel bekijken maar dat lukte niet, zag niet waar ik moest clicks. Wil het toch graag zien. Is er een andere manier misschien?

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.