Uitgebreide Uitleg Over De Aanleg Van Een Kruidenspiraal

[mashshare]

Uitgebreide Uitleg Over De Aanleg Van Een Kruidenspiraal

Uitgebreide Uitleg Over De Aanleg Van Een Kruidenspiraal

De workshops voor het aanleggen van een kruidenspiraal zijn altijd succesvol geweest. De voorbereiding van zo’n workshop vraagt echter veel tijd en het bijeen krijgen van voldoende materiaal is ook niet evident.

Daarom hebben wij al zo’n drie jaar geleden besloten om die workshops niet meer te organiseren. Toch blijven er elk jaar vragen komen om nog eens een kruidenspiraal aan te leggen.

Om hier aan tegemoet te komen, hebben we nog éénmaal een kruidenspiraal aangelegd, samen met een professionele cameraman.

De resultaten van een volledige dag werken zijn samengegoten in een halfuur durende film 🙂 .

Niet eenvoudig

Veel kruidenspiralen die op Youtube of Facebook verschijnen, zijn dikwijls niet ideaal en kunnen een pak beter opgebouwd worden.

De bedoeling van een kruidenspiraal is om op een kleine oppervlakte veel zuiderse kruiden te kweken. Deze kruiden hebben een droge, warme, stenige bodem nodig en een spiraal die juist wordt gebouwd is hier perfect voor.

Mijn moeder heeft een kleine 15 jaar geleden geleerd hoe je op de juiste manier een kruidenspiraal opbouwt. Onlangs hebben we een haar kennis vastgelegd op video.

De bedoeling is om deze video, samen met een uitgebreide brochure en enkele duidelijke foto-reportages te verkopen in één bundel.

Zo kan je zelf, met ons op video en in een brochure als begeleiding, thuis je eigen kruidenspiraal aanleggen.

Je moet dus niet eerst bij iemand anders gaan werken voordat je in je eigen tuin kan beginnen 🙂 !

Voorproefje

Tegen begin juni zou alles klaar moeten zijn, ondertussen heb ik al een voorproefje voor jou:

Geïnteresseerd?

Alles samen, de brochure, de foto-reportages en de video, zou ongeveer 85 euro kosten. Hiermee kan je dan zelf een kruidenspiraal aanleggen, een kruidenspiraal waarop je dan je eigen zuiderse kruiden kan kweken.

Wil je je al voorinschrijven dan kan dat!

Een mailtje naar inschrijvingen@natuurlijkemoestuin.be volstaat, je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht als alles klaar is. Dan krijg je ook de betalingsgegevens en kan je beslissen of je ook effectief overgaat tot een aankoop.

 

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.