Wil je deze blog ondersteunen?

Ik ben begonnen met deze blog op het moment dat ik in een moeilijke periode in mijn leven zat. Ik wou een andere richting inslaan in mijn leven en hier had ik verschillende redenen voor.

Mijn toenmalige werk slorpte zoveel tijd op dat ik mijn vrouw en kinderen nauwelijks zag en dat begon te knagen. Een andere belangrijke reden was dat ik mensen wou helpen. Ik had er genoeg van om mensen zoveel mogelijk dingen te verkopen in zo weinig mogelijk tijd en wou op een andere manier in het leven staan.

Ik ben toen in het project van mijn ouders gestapt. Deze blog is 5 jaar geleden opgestart om mijn ervaringen, experimenten en gedachten over natuurlijk tuinieren (en alles wat erbij komt kijken) op ‘papier’ te zetten zodat iedereen eruit kan leren, geïnspireerd kan geraken en niet dezelfde fouten moet maken 🙂 . Wat begon met korte wekelijkse artikels is geëvolueerd naar een uitgebreide blog met (bijna 600) lange artikels, video’s en geluidsopnames die normaal 2 à 3-wekelijks verschijnen.

Maar uiteraard is deze blog niet het enige wat ik doe. En hier rijst een probleem. Door steeds meer bezigheden over te nemen in het project van mijn ouders (Yggdrasil) en het groeiende engagement bij het Permacultuur Magazine, blijft er onvoldoende energie en tijd over voor deze blog. En ik voel dat als een sterk gemis. Ik kon immers altijd mijn ei kwijt in mijn artikels, nieuwe ideeën opdoen uit de reacties en ik kreeg veel motivatie wanneer ik mails kreeg van trouwe volgers.

Ik moet echter keuzes maken want ook ik heb geld nodig om te leven en ik kan niet alles gratis blijven doen. Toch zou ik het heel spijtig vinden moest ik de blog niet kunnen verder zetten zoals ik tot nu toe altijd gedaan heb. Want uiteindelijk is er een schat aan informatie te vinden wanneer je begint te zoeken in de artikels. In principe kan je zelfs mijn volledige boek er in terug vinden 🙂 !

En misschien kan jij mij hierbij helpen: heb je in de loop der jaren veel geleerd en toegepast van deze blog, en wil je deze blog ondersteunen dan kan dat met een donatie. Het bedrag kan je zelf kiezen, als je wilt kan je een boodschap achter laten!

Voor elke donatie ben ik dankbaar, en het geeft mij telkens weer een beetje extra tijd om deze blog uit te breiden, reacties te beantwoorden en andere mensen te helpen!

Ondersteun deze blog

Naam

E-mailadres

Bericht

Bedrag *