Schrijven voor het Eco-Magazine Visita!

Schrijven voor het Eco-Magazine Visita!

Schrijven voor het Eco-Magazine Visita!

Ik heb groot nieuws.

Enkele weken geleden namen de mensen achter Visita Magazine contact op om te vragen of ik artikels wou schrijven voor de nieuwe rubriek ‘Tuinieren’.

Visita Magazine is een jong magazine dat GRATIS online wordt uitgegeven en dit 6 keer per jaar. Het unieke aan dit magazine is dat alle artikels en alle reclame gaan over ecologische producten. Er zijn al wel tijdschriften die een eco-rubriek hebben of af en toe een special maken over bio- en ecologische producten, maar een tijdschrift volledig gewijd aan het ecologische gedachtegoed is nieuw.

Dat ze mij vragen om te schrijven voor de rubriek ‘Tuinieren’ vind ik opvallend en een duidelijk teken dat ze bij Visita Magazine open staan voor alternatieven voor de huidige doorsnee manieren van tuinieren.

Ik schrijf over Natuurlijk Tuinieren maar zoals u als trouwe lezer al wel gemerkt heeft niet de doorsnee manier van natuurlijk tuinieren, maar over het écht Natuurlijk Tuinieren: niet spitten, geen bestrijdingsmiddelen, geen meststoffen, mulchen, vérgaande combinatieteelt, aanleggen van randen, …

Dat ik de kans krijg om een groter publiek te bereiken en zo Natuurlijk Tuinieren meer bekendheid kan geven vind ik fantastisch en ik ben de mensen achter Visita dan ook dankbaar hiervoor. Indien u de volgende uitgaves ook wilt lezen, kunt u zich gratis inschrijven voor de online versie: Visita Magazine GRATIS online.

Het eerste artikel dat ik voor Visita geschreven heb, kunt u hier nalezen: De Waarheid over Spitten.

 

 


Volgende Stap?

Schrijf u in voor email updates, zo wordt u automatisch op de hoogte gehouden van elk nieuw bericht!

 

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Comments

 1. Dikke proficiat!
  Jan

 2. Guy Barré says:

  Waar vind ik dat gratis magazine online?
  Heb jij een directe link?
  Greetz
  Guy

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.