Rondleiding/workshop ‘Schijnbare Chaos’

Schijnbare Chaos is een manier om te combineren die wij bij Yggdrasil al geruime tijd toepassen. Het levert ongelooflijk veel voordelen en zorgt ervoor dat je niet meer moet bijmesten of bestrijden in je tuin.

In het kader van de crowdfunding waren er verschillende rondleidingen en workshops voorzien, de laatste hiervan gaat door op zaterdag 15 september. Doordat er de laatste dagen verschillende afzeggingen waren zijn er een 5-tal plaatsen vrijgekomen. Als je wil kan jij deelnemen aan deze activiteit!

Wat?

Het concept ‘Schijnbare Chaos’ vraagt wel wat uitleg, niet omdat het moeilijk is, wel omdat het nog redelijk onbekend is 🙂 . We starten dan ook met een theoretische uitleg waarin ik de achtergrond van deze manier van combineren belicht. Daarnaast uiteraard ook enkele praktische voorbeelden en de talrijke voordelen.

Omdat het voor velen een drempel is om zelf aan de slag te gaan, maken we ook hier tijd voor. Samen gaan we aan de slag en vullen enkele schema’ in zodat je al wat ervaring hebt in het maken van een planning volgens dit systeem.

Als afsluiter volgt er nog een rondleiding doorheen de moestuin waar we de theorie gaan bekijken in de praktijk. Tussendoor kan je uiteraard alle vragen stellen die je bezighouden!

Wanneer?

Zaterdag 15 september van 14u tot 17u

Meer informatie?

Geïnteresseerd? Alle informatie vind je hier: Rondleiding/Crowdfunding ‘Schijnbare CHaos’.

 

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Comments

  1. Dag Frank,
    Proficiat met de geslaagde crowdfunding dus. Start je website ook binnenkort?
    Mvg
    Greet

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.