Inschrijvingen Starten voor de Online en Live Cursus ‘Groenten Kweken’ 2018-2019

Inschrijvingen Starten voor de Online en Live Cursus 'Groenten Kweken' 2018-2019

Het is weer zover 🙂 . De inschrijvingen voor de cursussen van komend seizoen gaan weer van start! Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen, er zijn veel activiteiten geweest, er is veel gebeurd en veranderd bij Yggdrasil. Maar sommige dingen veranderen niet en dus starten we begin oktober terug met de Jaarcursus ‘Voedsel Kweken volgens de Principes van Permacultuur’ én de online cursus ‘Groenten Kweken’.

De ene cursus gaat door bij Yggdrasil, telkens op een zaterdag (8 in totaal) doorheen het volledige jaar. De andere, de online cursus, kun je op je computer volgen in je zetel, en je krijgt hiervoor om de 2 weken een les, verschillende online lezingen, een mini-cursus en nog enkele andere verrassingen doorheen het jaar.

Momenteel starten we de inschrijvingen voor deze twee cursussen, in de volgende weken komt er nog meer informatie over de andere activiteiten die doorgaan bij Yggdrasil in het komende jaar.

Alle informatie over de Jaarcursus die doorgaat bij Yggdrasil vind je hier: Jaarcursus Voedsel Kweken.

Meer informatie over de online cursus kan je via volgende link vinden: Online Cursus Groenten Kweken.

 

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Comments

 1. Dag Frank,

  Gezien ik ook van Tienen ben en altijd volledig achter Permacultuur gestaan heb, heb ik Uw artikel ook op mijn Blog geplaatst
  http://groetenuittienen.blog/2018/07/18/tienen-inschrijvingen-starten-voor-de-online-en-live-cursus-groenten-kweken-2018-2019/
  Vriendelijke Groet en nog veel tuinplezier
  Theo Herbots

 2. greet says

  Dag Frank,
  Je cursus is te ver weg voor mij. Je nieuwe site (waarvoor je crowdfunding deed) lijkt me wel toepasselijk voor hen die verder weg wonen. Enig zicht op wanneer die beschikbaarzal zijn voor je crowdfund-steunenden (of hoe zoiemand kan heten)?
  Bijkomende vraag : nog steeds geen water gegeven? Of regende het bij jullie wel al?
  Mvg Greet

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.