Ik ga bijna van start!

Ik ga bijna van start!

Ik ga bijna van start!

Ik ben momenteel nog volop bezig met het opzetten van de structuur, layout en back-end van de blog en website Natuurlijke Moestuin. Tegen begin augustus moet alles min of meer in orde zijn en ga ik van start.

Elke week 2 keer een blogpost, kort of lang, over een onderwerp dat verband houdt met een natuurlijke manier van tuinieren. Soms speelt het in op de actualiteit, soms een bespreking van een interessant boek of een artikel, …

De invalshoeken zullen heel divers zijn, de onderwerpen heel breed. De rode draad doorheen alle artikels zal het natuurlijk tuinieren zijn. en dan ook echt natuurlijk tuinieren, geen tussenvorm waarbij sproeistoffen zijn vervangen door biologische sproeimiddelen.

Indien u geïnteresseerd bent, kunt u zich hierboven inschrijven. U wordt dan op de wachtlijst gezet en zodra ik start, krijgt u een mailtje in uw mailbox.

Tot binnenkort -:),

 

 

 

 

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.