Hoe Zaai Ik Volgens de Principes van Schijnbare Chaos

[mashshare]

Hoe Zaai Ik Volgens de Principes van Schijnbare Chaos

Na jaren experimenteren en zoeken hebben we bij Ygddrasil een eigen manier van combineren ontwikkeld. Wisselteelt is helemaal niet natuurlijk, combineren aan de hand van lijstjes in boeken en op internet is onmogelijk. De lijsten spreken elkaar constant tegen, het combineren zelf wordt ook ongelooflijk ingewikkeld wanneer je overal rekening wilt mee houden.

Dus moesten we een andere oplossing vinden om onze groenten op onze bedden te plaatsen: een oplossing die alle voordelen van wisselteelt en combinatieteelt combineert, zonder de nadelen. Door te lezen, te exprimenteren en goed te observeren zijn we tot ons eigen systeem gekomen: Schijnbare Chaos.

Je kan er hier meer over lezen: Schijnbare Chaos. Naast een speciale manier van combineren werken wij ook met organische lijnen om te zaaien en te planten. Hierover komen vaak vragen, vragen over hoe je deze lijnen aanbrengt, hoe je hierin moet planten en zaaien …

Omdat iets met woorden uitleggen dingen vaak nodeloos ingewikkeld maakt, hebt ik een stukje video uit de online cursus van vorig jaar genomen waarin kort wordt uitgelegd hoe wij te werk gaan.

Video

 

 


Volgende Stap?

Schrijf u in voor email updates, zo wordt u automatisch op de hoogte gehouden van elk nieuw bericht!

 

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Comments

  1. Waar dient de lavameel eigenlijk voor? Ben nog maar een nieuweling op dit gebied.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.