Enkele Aankondigingen!

[mashshare]

Enkele Aankondigingen!

Het is alweer bijna Paasvakantie, tijd dus voor onze jaarlijkse 2-daagse workshop ‘Groenten Kweken’. Sinds vele jaren hebben we in het begin van de lente een 2-daagse workshop waarin we de essentiële zaken bekijken om een natuurlijke moestuin op te starten. Het zijn 2 intensieve dagen, goed gevuld met theorie en praktijk.

Om alles gedaan te krijgen zijn er 3 lesgevers, splitsen we ons regelmatig op in groepjes en krijg je voorbereidend huiswerk 🙂 .

Deze workshop is elk jaar zeer snel volzet, maar er heeft onlangs iemand afgezegd waardoor er een plaats vrij gekomen is.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deelname? Meer info en de mogelijkheid tot inschrijven vind je hier: Tweedaagse Workshop ‘Groenten Kweken’

Een extra workshop

Omdat de tweedaagse snel vol zat, heb ik samen met Kurt Vandommele, die een winterlezing gegeven heeft over permacultuur in de moestuin, een praktische workshop (15 euro inschrijvingskost) opgezet. Deze gaat door op zaterdag 8 april in de namiddag.

Het is een 3 uur durende workshop die doorgaat bij Kurt thuis (in de buurt van Tienen), de workshop is een mengeling van praktijk en theorie. De volgende onderwerpen worden behandeld:

 • Permacultuurprincipes adhv tuinwandeling 45 min
 • Bodem nader bekijken 30 min
 • Mulchen 30 min
 • Schijnbare chaos in de praktijk 1 uur
 • En vragen staat vrij !

Interesse? Er zijn nog 3 plaatsen vrij, voor meer informatie en inschrijven mail je naar kvandommele@yahoo.com

Kruidenverkoopdag

De start van het plantseizoen betekent ook altijd dat onze ‘opentuindag’ dichterbij komt! Ook dit jaar hebben we terug een kruidenverkoopdag op 1 mei, een dag waarop je kruiden kan komen aankopen. Maar deze dag is ondertussen uitgegroeid tot veel meer 🙂 .

Je kan onze tuin bezoeken, kruiden en fruitstruiken aankopen, maar ook biologisch plantgoed en biologisch zaad zijn verkrijgbaar, je kan babbelen met gelijkgezinden, vragen stellen aan mij en mijn ouders …

Ook hebben we voor dit jaar een verrassing voorzien, maar daar volgt later nog meer over 🙂 !

Meer info vind je hier: Kruidenverkoopdag

 

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Comments

 1. Chris Holemans says

  Beste Frank,

  ik heb nu al 2 pogingen gedaan om je boek “Zeven stappen naar een natuurlijke moestuin” te bestellen maar ik heb nog geen bevestiging gekregen dat mijn bestelling is toegekomen, of instructies voor de eventuele betaling. Ik had het boek willen gebruiken om nu eindelijk eens echt te kunnen beginnen met permacultuur, dus …

  Graag een reactie,
  Chris

Trackbacks

 1. […] ik bijna vergeten dat we dit jaar iets speciaals gingen doen. Ik had het er al over gehad in een vorig artikel, maar ben door de drukte vergeten te zeggen wat het is ? […]

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.