Een Heuse Boek Trailer voor mijn Nieuwste Boek!

Met het naderen van de verschijningsdatum van mijn nieuwste boek over combineren is er een heuse boek trailer! het leek mij een hele leuke uitdaging om op een visuele manier iets te vertellen over mijn nieuwe boek over combineren.

Of het opzet geslaagd is laat ik aan jouw beoordeling over, maar ik ben alvast heel tevreden over de video.

Video

Sharing is caring

Er zijn verschillende manieren waarop je mij kan helpen. Je kan het boek kopen in voorverkoop. Dan heb je niet alleen het boek over combineren, maar ook enkele prachtige bonussen. Heb je het boek nog niet gekocht, wacht dan niet te lang, de voorverkoop ( en de extra voordelen) stopt op 1 mei.

Een andere manier om te helpen is het verspreiden van de video en de website over het boek. Ook dat helpt enorm. Hoe meer mensen natuurlijk tuinieren ontdekken, hoe meer mensen ontdekken dat je groenten kan kweken zonder gif, hoe beter!

Dus spreek je netwerk aan (virtueel of in de echte wereld) en verspreid de boek trialer.

Mijn dank is groot 😉 .

 

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Comments

 1. Elvira Meulkens says

  Elvira Meulkens
  Elvira Meulkens Daar heb je nu eens groot gelijk in Frank. Wat dat ook allemaal kost: vóór 15 en meer jaren wou men mij ROUNDUP geven: 5 liter voor 35 €. Deze met 12 % azijnzuur (in Duitsland) even duur en de nieuwe ROUNDUP “zonder glyfosaat”, als het ook zonder is, zal wel even duur zijn.Ik zal niet zeggen wat ik erover denk. Of beter toch: allemaal zinloos. Ik gebruik het niet en heb bijna zo goed als geen “insecten”. Een paar hommels, de rupsen die vlinders worden zitten op de brandnetels en die mogen bij mij groeien.De naaktslakken
  zie ik heel weinig, en de huisjesslakken is een festijn voor de vogeltjes.Fijne Paasdagen. Verheug me binnenkort op het tweede boek. 🙂

 2. Judith Postelmans says

  super goed gemaakt, professioneel! Kort en krachtig!

 3. Hopelijk niet zoals trailers van films, het beste in 1m30…maar daar ben ik wel zeker van.. 🙂 Mijn lindenboom gaat net genoeg schaduw geven, tegen het boek uitkomt, om er onder te lezen! Ik kijk ernaar uit….

 4. Olivier Guiot says

  Super Frank. Ik deel waar ik kan. Succes. Kijk ernaar uit het te lezen en een recensie te schrijven

 5. Greet Helsen says

  Levendig, net als jouw werk 😉
  Ik kijk uit naar je boek.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.