Een Extraatje: Drie Gratis Rondleidingen op 1 Mei!

Een Extraatje: Gratis Rondleidingen op Onze Kruidenverkoopdag!

Onze Kruidenverkoopdag komt met rasse schreden dichterbij, en door het vele werk zou ik bijna vergeten dat we dit jaar terug iets speciaals doen.

De Kruidenverkoopdag is de laatste jaren een beetje uitgegroeid tot een soort van opendeurdag. Je kan langskomen en kruiden en groenten kopen, maar ook vragen stellen en de tuin bezichtigen. Nu is door onze manier van werken het hoe, wat en waarom in onze tuin niet altijd even duidelijk, daarom organiseren we ook thematische rondleidingen om de juiste uitleg te kunnen geven.

Maar ook bij de verkoop van onze kruiden merken we dat over veel kruiden niet geweten is wat ze doen en hoe je ze kan gebruiken in je tuin en keuken. Daarom hebben we een extraatje voorzien dit jaar op de Kruidenverkoopdag!

Gratis rondleidingen

Gedurende de dag organiseren we drie rondleidingen. Deze gratis rondleidingen worden begeleid door Greet de Wandel, expert in kruiden. Zij zal doorheen onze tuin gaan en de kruiden die je tegenkomt bespreken. Wat het nut is van longkruid, wat je kan doen met kleefkruid, waarom brandnetels ongelooflijk belangrijk zijn in het voorjaar …

Elke rondleiding duurt ongeveer een uur en is beperkt tot 20 personen. Omdat er op 1 mei heel veel mensen langskomen, moet je inschrijven voor de rondleidingen.

Uren

De rondleidingen gaan verspreid over de dag door:

  • Rondleiding 1: 10u30 – 11u30 (nog 5 plaatsen)
  • Rondleiding 2: 12u – 13u (nog 18 plaatsen)
  • Rondleiding 3: 14u – 15u (nog 17 plaatsen)

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar yggdra@telenet.be. Zeg welke rondleiding je graag volgt, indien je bij de eerste 25 bent krijg je een bevestiging.

Bij Yggdrasil kan je je dan aan de kruiden aanmelden iets voor het opgegeven uur, maar er volgt in het weekend voor de Kruidenverkoopdag nog een mailtje met extra informatie.

Meer informatie over Kruidenverkoopdag

We hebben dit jaar hard gewerkt en samen met vele helpers tijdens workshops heel veel kruiden opgepot. Daarnaast hebben we ook het assortiment aan plantgoed van groenten uitgebreid en wat meer voorzien want vorig jaar waren sommige soorten wel heel snel op 🙂 .

Meer informatie over het hoe, wat, wanneer, waarom en waar kan je hier vinden: Kruidenverkoopdag.

Je mag altijd vrienden, familie en collega-tuiniers op de hoogte brengen of meenemen om met Yggdrasil kennis te maken op deze dag: hoe meer zielen, hoe meer vreugde 🙂

Hopelijk tot woensdag 1 mei!

 

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.