Deze Blog is een Onderdeel van een Groter Geheel

Deze Blog is Slechts een Onderdeel van een Groter Geheel

Deze Blog is Slechts een Onderdeel van een Groter Geheel

Op deze blog schrijf ik elke week 3 korte artikels over dingen die te maken hebben met Natuurlijk Tuinieren.  Dat zult u wel al gemerkt hebben. Wat u misschien niet weet is dat deze blog maar een klein onderdeel is van een groter project.

Yggdrasil

Yggdrasil is een didactisch-ecologische ontmoetingsplaats voor permacultuur – Natuurlijk Tuinieren vormt slechts 1 facet van permacultuur. Het project is van start gegaan in 1997 met de eerste cursussen, rondleidingen en activiteiten.

Na 15 jaar heb ik mijn wagentje aan mijn ouders hun project aangepikt en heb ik het online luik van het project ‘Yggdrasil’ opgestart. Omdat ik heel hard geloof in het toepassen van permacultuur in de moestuin, is de website NatuurlijkeMoestuin.be enkele maanden geleden opgestart.

NatuurlijkeMoestuin.be

Deze blog is een zijproject van deze website. Indien u tot nu toe dus enkel de blog volgt, kunt u best ook eens een kijkje nemen op de hoofdsite: NatuurlijkeMoestuin.be.

Er staan verschillende uitgebreide artikels op die meer uitleg geven over wat een Natuurlijke Moestuin nu juist is en wat de voordelen (of nadelen) zijn.

Ook over composteren is er veel informatie te vinden, binnenkort worden de artikels uitgebreid met snoeivideo’s en -advies van kleinfruit.

Indien u echt geïnteresseerd bent in een Natuurlijke Moestuin kunt u zich zelfs best inschrijven voor mijn vaste nieuwsbrief. Deze wordt om de 3 weken per email verstuurd en bevat veel praktische en basisinformatie over de Natuurlijke Moestuin. Alles wordt vanaf niks opgebouwd en goed uitgelegd zodat u niet overdonderd wordt door vreemde woorden en nieuwe manieren van werken.

De nieuwsbrief is gratis en als bonus krijgt u nog een uitgebreide brochure over het kweken en oogsten van aardbeien erbij.

Meer informatie: Nieuwsbrief Natuurlijke Moestuin

 


Volgende Stap?

Schrijf u in voor email updates, zo wordt u automatisch op de hoogte gehouden van elk nieuw bericht!

 

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.