De Voorverkoop van mijn Tweede Boek is Gestart!

De Voorverkoop van mijn Tweede Boek is Gestart!

Om eerlijk te zijn had ik in mijn planning voorzien om de voorverkoop van het boek pas op te starten tegen half februari. Maar door de grote vraag om al in te tekenen voor het tweede boek heb ik de startdatum naar voren opgeschoven.

Alle informatie over de bonussen moet nog bekend gemaakt worden, er volgt ook nog veel informatie over de inhoud, over de verzending, nog enkele verrassingen en ga zo maar door.

Maar voor de vele ongeduldigen 🙂 : De voorverkoop is gestart!

Voorverkoop

Je kan het boek al in voorverkoop bestellen. Dit betekent dat je een exemplaar reserveert en dat dit opgestuurd wordt zodra ik de boeken geleverd krijg van de drukkerij.

Het boek is gepland voor eind maart en zal begin april verstuurd worden. Intekenen op de voorverkoop heeft verschillende voordelen:

  • Je hebt het boek voordat het in de boekhandel ligt
  • Je betaalt geen verzendingskosten
  • Je krijgt nog enkele bijkomende mooie bonussen, hierover volgt later nog meer!

Heb je geen extra redenen meer nodig om het boek te bestellen?

Je exemplaar reserveren kan via volgende link: Voorverkoop.

(De prijs is dezelfde als voor het vorige boek: 24.95 euro)

Meer informatie?

Zoals al gezegd, komt er de komende weken en maanden nog een hele hoop informatie op je af. Zo vertel ik nog welke bonussen je allemaal krijgt bij de voorverkoop. Ook komt er nog een (korte) video over het boek, een soort trailer.

Ik houd ook een boekentoer doorheen het digitale land, maar deze is nog volop in opbouw. Meer info hierover volgt uiteraard nog. En zo zijn er nog vele dingen die op stapel staan in verband met het boek en waar ik je op het juiste moment zeker meer over wil vertellen.

Wil je hiervan op de hoogte blijven, kan je je inschrijven voor updates via de site van het nieuwe boek: Combineren in de natuurlijke moestuin.

Tot binnenkort!

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Comments

  1. ber creemers says

    hoi frank,

    houd er wel rekening mee dat een dag maar 24 uren heeft he.

    groetjes ber

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.