De Voorverkoop van mijn Nieuwe Boek

De Voorverkoop van mijn Nieuwe Boek

Even een kort bericht over de stand van zaken van het nieuwe boek: Combineren in de natuurlijke moestuin. Dat het boek eraan komt is al even bekend, getuige ook de vele mails die al binnenlopen om het boek aan te kopen!

Daarom een kort bericht hierover 🙂 .

Voorverkoop

Het boek is nog niet te koop, maar de voorverkoop start bijna! 23 januari is de eerste dag dat je je boek kan reserveren. Er zijn enkele voordelen verbonden aan het aankopen van het boek in voorverkoop, dus wacht niet te lang eens deze is gestart. Er is ondertussen ook een website waarop je de voortgang van het boek kan volgen, met daarnaast extra informatie over de voorverkoop, de publicatiedatum, de bonussen bij de voorverkoop …

De website vind je hier: Combineren in de natuurlijke moestuin.

Volgende week volgt er meer concrete info!

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Comments

  1. Diny Hage says

    Ik zou graag je 2de boek in de voorverkoop willen reserveren.

  2. Hallo Frank,
    Ik heb jou website pas gisteren ontdekt… Over niet te oud te leren verwonderen dan, ik kom uit bouwjaar ’53. Graag wil ik intekenen voor jou tweede boek, en als de eerste book hier ook bij passend is dan mag ik ook die bestellen.
    Vriendelijke groeten Lindy

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.