De Natuurlijke Moestuin Podcast Wordt Opgestart!

De Natuurlijke Moestuin Podcast Wordt Opgestart!

De Natuurlijke Moestuin Podcast Wordt Opgestart!

Ik had er voor de vakantie al eens over geschreven, en nu is het zover. Ik heb mijn eerste podcast gemaakt!

Het is de bedoeling om hier wekelijks een aflevering van op te nemen, en zo kort vragen te beantwoorden. Ik weet dat veel mensen liever luisteren dan lezen. Het is ook gemakkelijk omdat je de podcast op je Ipod of mp3 speler kunt zetten en zo kunt luisteren tijdens het sporten, in de auto of waar dan ook :).

Voor de mensen die liever blijven lezen, geen paniek! Elke podcast wordt ook begeleid door het uitgetypte gesprek in een pdf.

Dus, without further ado (tromgeroffel …)

Podcast #1

#1: Gebruik ik karton of kranten om af te dekken?

In video’s die je op youtube vindt, wordt heel dikwijls gebruik gemaakt van kranten om de grond af te dekken. Ik heb nochtans een sterke voorkeur voor karton, en wel om verschillende redenen!

Welke deze redenen zijn en welke vraag ik nog beantwoord in deze eerste podcast van de Natuurlijke Moestuin, kan je hieronder beluisteren.

 

[ca_audio url_mp3=”http://natuurlijkemoestuin.be/wp-content/uploads/2015/01/podcast1-karton-of-kranten.mp3″ url_ogg=”OGGURL” css_class=”codeart-google-mp3-player” autoplay=”false” download=”true” html5=”true” skin= “regular”]

De uitgeschreven podcast: #1: Gebruik ik karton of kranten om af te dekken?

 


Volgende Stap?

Schrijf u in voor email updates, zo wordt u automatisch op de hoogte gehouden van elk nieuw bericht!

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Comments

 1. Hoi Frank,
  Bedankt weer voor je nieuwsbrief. Sinds een maand zit ik op Seen.is. Facebook is voor mij niet interessant meer. Ik zie dat jij er ook op zit, klopt dat? Maar dat je er nog niet echt actief bent. Ik heb alvast een link naar jouw pagina gepost, bij de groep Praktische permacultuur. Mijn account: https://www.seen.is/profile/annette.kuypers33706
  Mijn profielnaam: Annette la fleurette.
  met vriendelijke groet!

  • Frank Anrijs says:

   Ik ben niet zo voor social media, ik heb er eigenlijk te weinig tijd voor :). Facebook gebruik ik vooral als bron van inspiratie, ik vermoed dat Seen.is voor hetzelfde doeleind zal gebruikt worden.

   • Dan maak ik af en toe wel reclame voor je 🙂
    Ik kan me voorstellen dat je het druk genoeg hebt.
    Een inspirerend nieuwjaar toegewenst!
    groetjes,
    Annette

 2. lode says:

  Meteen geluisterd naar de podcast. valt me echt mee, alleen al omdat een levend mens met je praat…. maar de inhoud is goed, duurt net niet te lang. Denk dat dat zeer belangrijk is. Dus : dikke duim en een bank vooruit. Prachtinitiatief. Bij eerste poging viel alles na 50sec stil. Kon niet heropstarten. Maar site toe en terug open en dan verliep alles probleemloos. kijk al uit naar ’t vervolg

  • Frank Anrijs says:

   Bedankt Lode,

   volgende keer ga ik proberen om iets trager te spreken, en wat vlotter, zonder al te veel te hakkelen.

   De start is gemaakt, nu kan het enkel maar beter gaan 🙂

 3. Jelle says:

  Hey Frank

  Leuk initiatief.
  Kleine tip: podcast kan je makkelijk hosten op Libsyn. Op die manier kunnen podcast luisteraars zich hier ook makkelijk op abboneren.

  • Frank Anrijs says:

   De bedoeling is inderdaad om het mogelijk te maken om je te abonneren via Itunes en Libsyn. Ik dacht nog even te wachten tot ik verschillende podcasts had, maar misschien moet ik het al meteen in orde brengen …

 4. Leuk initiatief,
  maar vooral ook blijven schrijven hé ;-)!

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.