De Inschrijvingen voor de Ontmoetingsdag Zijn Gestart!

De Inschrijvingen voor de Ontmoetingsdag Zijn Gestart!

Een tijd geleden had ik al geschreven dat je 23 juni alvast in je agenda moest noteren omdat er dan een ontmoetingsdag was bij Yggdrasil. Alle voorbereidingen zijn klaar, alle lezingen liggen vast en de meeste praktische zaken zijn ook geregeld. We zijn er bij Yggdrasil dus klaar voor om jou te ontvangen, samen met meer dan 100 andere enthousiaste mensen!

Praktisch

De dag start om 9 uur en eindigt rond 18 uur, al vermoed ik dat het wel wat kan uitlopen. De eerste lezingen starten om 10 uur, daarna is het middagpauze tot 13 uur en start de volgende blok lezingen.

Doorheen de hele dag is er gratis koffie, thee en water, andere consumpties zijn er tegen een kleine vergoeding. ’s Middags wordt er een lichte maaltijd voorzien: verschillende soorten soep met verschillende soorten brood en boter. Naar het einde toe zullen er ook nog enkele andere versnaperingen beschikbaar zijn.

Zo kan je gevoed en gelaafd de volledige dag geconcentreerd volgen, informatie uitwisselen en genieten en dit voor de kostprijs van 45 euro.

Hoofdbedoeling

De hoofdbedoeling van deze dag is tweeledig. Allereerst wil ik op deze manier mensen die ver weg wonen ook eens de kans geven om naar Yggdrasil te komen. Voor een lezing of rondleiding is het vaak onzinnig om vele uren in de auto te zitten of onderweg te zijn met de trein. Maar voor een volledige dag is het natuurlijk een ander verhaal.

Daarnaast wil ik ook graag mensen die bezig zijn met natuurlijk tuinieren samenbrengen. Veel mensen hebben vaak het idee dat ze op een eiland bezig zijn omdat rondom hen iedereen gangbaar werkt en hopen commentaar heeft op die rommelige tuin met al dat blad en stro op de grond.

Wanneer je samen zit met meer dan honderd mensen, en je ervaringen kan uitwisselen, dan ga je versterkt naar huis en heb je een ander gevoel. Dan weet je dat er veel mensen in dezelfde situatie zitten, maar dat ook veel mensen bouwen aan een beter begrip over natuurlijk tuinieren. Je kan contact houden met elkaar of gewoon terug afspreken op de ontmoetingsdag van volgend jaar!

Inschrijven?

Je kan jezelf inschrijven, maar lees eerst aandachtig welke lezingen er allemaal plaatsvinden. Maak je keuze en vul deze in op het inschrijvingsformulier.

Alle informatie en het formulier om je in te schrijven vind je hier: Ontmoetingsdag Yggdrasil

Tot binnen een dikke maand!

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Comments

  1. Elvira Meulkens says

    Dag Frank. Eerst en vooral hartelijk dank voor de interessanten dag op de eerste mei: kruidendag. De 7 de mei kreeg ik je nieuw boek: “Combineren in de Natuurlijke Moestuin”. Wat een vreugde. Al eens wat gelezen, maar eerst moest ik de bij u gekochte planten nog warmte en veel licht, onderbrengen. Sinds gisteren heb ik ze in de kleine serre ondergebracht.Tegen de avond moest ik wel alle planten tegen de nachtkou (22 uur was het nog 12°C)Dus nadat de zon weg was met karton,luchtpolsterfolie,wintervlies aangebracht. Want de T° zou nog dalen tot 6 °C. Een beetje koud voor warmte lievende tomatenplanten. Volgend week zal ik met het ompotten beginnen. Ben nog een passende plaats (genoeg) aan het zoeken.Ik zal NIET deelnemen de 23 juni. Groetjes.

  2. Jocelyn Huyge says

    kan je iets meer uitleg geven omtrent de inhoud van de lezingen en wie ze geeft.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.