Bijna een Ex Aequo met de Zilveren Medaille

About Frank Anrijs

Al enkele jaren ben ik bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur.

U kunt vele artikels over de Natuurlijke Moestuin lezen via volgende link: GRATIS artikels.

Comments

  1. armand puttemans says:

    Moet ik dan af van de indeling in 6 van de moestuin? Hoe ga je dan aardappelen inbrengen bv , zo maar hier en daar een aardappel planten lijkt me maar niets. Hetzelfde met bonen en erwten.

  2. William jellesma says:

    Daar zeg je wat…vlinders, dus ook rupsen. Niets staat onder doek. Betekent dat dat je ook geen last hebt van rupsenvraat? Ik kan mij jouw antwoord al bedenken: ( ik lees jouw blog nu twee weken zeer fanatiek), je hebt her en der vlinderstruiken, bloemen waar ze opaf komen, geen combinatieteelt, gewoon alles door elkaar zodat ze ene geur de andere verbloemt en dat de vlinder de kolen niet makkelijk kunnen vinden. Waar of niet:):)?
    Maar ben wel benieuwd naar jouw antwoord:)

Speak Your Mind

*